Cine Suntem ?

Înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și consultanță în afaceri “one stop shop” datorită unei echipe calificată multidisciplinar, care însumează peste 100 de profesioniști.

VTM s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 300 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate precum: uleiuri minerale, servicii IT, telecomunicaţii, construcţii, comerţ, cinematografie, servicii imobiliare, și multe altele.

Portofoliul de clienți ai societății noastre conține nume importante din domenii variate de activitate, precum: World Class Romania, ASN Group (un grup de investitii din China initial, ulterior din Coreea in domeniul centralelor fotovoltaice), Fashion Moda, Notos Romania, GBS (Samsonite), BGS Divizia de Securitate, Tymbark, Raiffeisen Bank (cursuri de contabilitate, fiscalitate si evaluare), Dynamic Parcel Distribution, Sodo Migliori Romania – Cellini, Mega Company.

VTM are capacitatea de a oferi o gamă largă de servicii, și anume:

Atu-uri

Două dintre cele mai valoroase atu-uri ale societății noastre, într-un domeniu cu o concurență foarte dezvoltată şi cu cerere în creştere, aşa cum este domeniul financiar, sunt abordarea profesională şi grija cu care îşi desfăşoară activitatea. Dorința noastră este de a convinge clienţii, prin profesionalismul nostru, că serviciile de contabilitate nu sunt doar un instrument obligatoriu cerut de legislație, ci un instrument financiar, un mediu de informare care, aplicat eficient, duce la economisirea de timp şi costuri.

Atât pentru investitorii noi ce vin în România, cât şi pentru companiile deja înfiinţate, una dintre principalele întrebări este: ”Ce investiţie îmi va oferi o rată mai mare de profitabilitate şi ce implică aceasta?”. Serviciile noastre sunt proiectate astfel încât să ofere clienţilor noştri nu numai o bună practică contabilă, ci şi un instrument financiar care să aibă la bază date şi informaţii reale.

Oferim o gamă largă de servicii pornind de la procesarea documentelor contabile, actualizare legislativă, continuând cu raportare conform IAS/RAS sau cu asigurarea unui instrument util, de încredere pentru administrarea şi dezvoltarea unui business în România, cu tot ceea ce înseamnă domeniile conexe unui business: resurse umane, consultanță în domeniile juridic, juduciar, IT, atragere fonduri europene, fondul de mediu, etc. Este la nivelul deciziei clientului să aleagă pachetul de servicii potrivit business-ului său din întreaga gamă de servicii oferite.

Echipă

Societatea a fost înfiinţată de profesionişti din domeniul contabil şi cel financiar. Experienţa personalului nostru combină cu succes teoria economică, comportamentul etic şi practica contabilă. Colaborăm deasemenea cu specialişti de renume din domeniile adiacente contabilităţii, cum ar fi: consilieri financiari, furnizori de servicii juridice şi membri ai organismelor contabile din România: CECCAR, Camera Auditorilor din România. Personalul societăţii are de asemenea experienţă în predarea de cursuri (IAS, legislaţie românească, Standarde de Audit) personalului managerial, profesioniştilor contabili şi auditorilor financiari.

Pentru a întregi oferta noastră de servicii, personalul VTM a crescut si însumează în prezent peste 100 de profesioniști din domeniile în care oferim serviciile noastre, experți care asigură un răspuns prompt şi profesional la cerinţele clienţilor, ceea ce reprezintă o calitate necesară într-un domeniu aflat într-o continuă modificare şi dezvoltare, aşa cum este mediul de business actual.

Experții noștri posedă o experienţă vastă în ceea ce priveşte lucrul cu diferite tipuri de societăţi (atât româneşti cât şi internaţionale) şi înţelegerea nevoilor clientului.