Compania noastră realizează pachete de servicii specifice pentru fiecare client, în funcţie de cerinţele şi nevoile clientului: fie contracte de servicii pe termen lung (de ex: procesare, contabilitate, servicii de management), fie contracte limitate pe proiecte (de ex: asistenţă fiscală, transpuneri şi implementări conform IAS, revizii contabile aferente perioadelor anterioare, stabilirea de proceduri interne de contabilitate/audit specifice, întocmirea rapoartelor financiare, implementare de programe contabile), sau mai  multe pachete de servicii, combinate.

Colaborarea eficientă pe care societatea noastră o realizează cu specialişti renumiţi atât din domeniul contabilităţii cât şi domeniile complementare acesteia (audit, evaluare, analiză financiar-contabilă, controlling, servicii juridice etc.) ne permite să oferim clienţilor noştri  o dezvoltare unitară şi eficientă a proiectelor de anvergură, care solicită abordări şi soluţii complexe.

Cu ce ne ocupăm

null

Procesarea datelor şi contabilitate

null

Consultanţă fiscală, due diligence şi servicii de audit

null

Asistenţă juridică şi expertiză judiciară

Asistenţă pentru finanţare şi consultanţă financiară

null

Servicii administrative, de reprezentare şi management

null

Consultanţă IT şi servicii suport

null

Resurse umane

Dezvoltarea Afacerii

Oferim o gamă largă de servicii de la procesarea documentelor contabile, actualizare legislativă, raportare conform IAS/RAS precum şi stabilirea de proceduri interne de contabilitate si audit.

Soluții Personalizate

Serviciile de contabilitate nu sunt doar un instrument obligatoriu cerut de legislaţie, ci un instrument financiar, un mediu de informare care, aplicat eficient, duce la economisirea de timp şi costuri.

Comunicare Permanentă

Colaborăm cu specialişti de renume din domeniile adiacente contabilităţii:  consilieri financiari, furnizori de servicii juridice şi membri ai organismelor contabile din România: CECCAR, CAFR.